Επίθεση Ανδρουλάκη στην κυβέρνηση: «Επικρατεί γενικευμένη ανασφάλεια»

23

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. 

«Επικρατεί γενικευμένη ανασφάλεια. Το κράτος λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο. Τα τρένα κινούνταν στα τυφλά εν γνώση σας. Αυτό είναι το κράτος που θέλουμε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές;». Στο βήμα της Βουλής ανέβηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπολύοντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση.

«Επιστρέφετε στην κοινωνία ψίχουλα με τα αγιοβασιλιάτικα καλάθια, έτσι κρατάτε σε ομηρία τους πιο αδύναμους Έλληνες χωρίς να κάνετε ουσιαστικές θεσμικές παρεμβάσεις για την προστασία τους» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Το 2024 προβλέπεται αύξηση των εσόδων από τη φορολόγηση των φυσικών προσώπων. Θεσμοθετήσατε έναν νόμο χάδι για τους μεγάλους φοροφυγάδες», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε: «Δεν διστάσατε να κρυφτείτε πίσω από τον κ. Βελόπουλο για να αλώσετε την ΑΔΑΕ. Σε όλα τα σκάνδαλα επιβάλλεται το σκοτάδι».

«Σας έχουμε ζητήσει να μειώσετε το ΦΠΑ, όπως έχουν κάνει και άλλες χώρες και απέδωσε. Την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας την παρουσιάζετε ως επίτευγμα της ΝΔ. Η παράταξη η οποία είναι υπεύθυνη που χάσαμε την επενδυτική βαθμίδα; Έλεος, δεν είμαστε λωτοφάγοι. Ο κ. Μητσοτάκης κάνει βασικό όργανο πολιτικής τον πληθωρισμό, πολιτική που επιβαρύνει τους αδύναμους»», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.


Πηγή