Ο Κουτσούμπας πρότεινε τον Κασσελάκη για Νόμπελ οικονομίας

65

Ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επιτέθηκε στην κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας ταξικό και αντιλαϊκό τον προϋπολογισμό. 

«Ο προϋπολογισμός εκφράζει γνήσια τα συμφέροντα του κεφαλαίου, των λίγων ενάντια στα συμφέροντα των πολλών. Είναι αντιλαϊκός και ταξικός» ήταν τα λόγια του Δημήτρη Κουτσούμπα από το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό. Ο γγ του ΚΚΕ τον χαρακτήρισε ταξικό και αντιλαϊκό, ενώ εξαπέλυσε επίθεση και κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Μαζέψτε τα σάλια που σας τρέχουν για την σάπια Ευρωπαϊκή Ένωση των λόμπι, των κορακιών, της τρόικας γιατί θα τα πατήσετε και θα γλιστρήσετε» είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κλιματική κρίση τονίζοντας «συζητάνε για τα ορυκτά καύσιμα ή για τις ανανεώσιμες πηγές και τελικά κατέληξαν σε ένα κείμενο μούφα».

Από τα πυρά του γγ του ΚΚΕ δεν ξέφυγε ούτε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Το τελευταίο του μαργαριτάρι ήταν ότι δεν πρέπει να χωρίζονται οι Έλληνες ταξικά. Τον Κασσελάκη περιμέναμε. Λες και δεν υπάρχουν εργάτες, αγρότες και από την άλλη βιομήχανοι και εφοπλιστές. Μας λέει να μην ασχολούμαστε μαζί του, να τον αφήσουμε να ανθίσει. Εμείς τους λέμε να τον χαίρεστε και να τον προτείνετε για Νόμπελ οικονομίας».


Πηγή