Κυριάκος Μητσοτάκης: «Κλείδωσε» την Πέμπτη η συνάντηση με την Φον ντερ Λάιεν στο Νταβός

15

Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός.

Το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου, ο Πρωθυπουργός αναχώρησε για το Νταβός της Ελβετίας, όπου την Πέμπτη και την Παρασκευή θα συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF).

Την Πέμπτη, στις 10:00 (ώρα Ελλάδας), ο Πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε συζήτηση με τίτλο «European Green Deal, Anyone?» ενώ στις 16:00, θα έχει συζήτηση με τον Ravi Agrawal, αρχισυντάκτη του περιοδικού «Foreign Policy».

Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Ακόμη, μεταξύ άλλων, η Φον ντερ Λάιεν θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τον Πρόεδρο του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτζογκ, τον Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Άντονι Μπλίνκεν και τον Πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Την Παρασκευή, στις 10:10, ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στην τηλεόραση του Bloomberg και στη δημοσιογράφο Francine Lacqua.


Πηγή