Μορφοποιούνται τα Think Thanks του ΣΥΡΙΖΑ

29

Με μια υβριδική συνάντηση μεταξύ των συντονιστών και αναπληρωτών συντονιστών των τμημάτων, των τομεαρχών και της συντονίστριας των Think Tanks του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Διάνας Βουτυράκου, δόθηκε το έναυσμα για την σύσταση των νέων think tanks του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Τα think tank αναμένεται να αποτελέσουν σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα της δημιουργίας σύγχρονης πολιτικής που θα στοχεύει στην ανασυγκρότηση της χώρας.

Τη συζήτηση άνοιξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζοντας την αντίληψη, τον σχεδιασμό των Think-tanks και τον τρόπο λειτουργίας τους.

Στη συνέχεια η συντονίστριά τους, Διάνα Βουτυράκου, παρουσίασε την μέχρι τώρα πορεία στην αξιολόγηση των αιτήσεων και έθεσε τον οδικό χάρτη για τα επόμενα βήματα. Τέλος, ακολούθησε συζήτηση με τους συμμετέχοντες, καθώς και κατάθεση προτάσεων για την αρτιότερη δυνατή συνεργασία τμημάτων, τομέων και δεξαμενών σκέψης.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως κατατέθηκαν βιογραφικά νέων ανθρώπων, καταξιωμένων επιστημόνων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία τους για την πορεία της χώρας και την πρόθεση τους να βοηθήσουν στην κατάρτιση ενός σχεδίου με στόχο την ανάταση της κοινωνίας.


Πηγή