Κασσελάκης: «Να ισιάξει το κράτος σε μια χώρα που έχει 4.000 χρόνια ιστορίας»

23

Συνάντηση με τους διαπιστευμένους συντάκτες έχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε καφέ στο κέντρο της Αθήνας όπως συνηθίζεται παραδοσιακά λίγο πριν από τις γιορτές.

Χαλαρή συζήτηση και ένα κρασί με τους διαπιστευμένους συντάκτες του ΣΥΡΙΖΑ, είχε ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και την αναχώρηση του για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στην κουβέντα, το βασικό μήνυμα Κασσελάκη ήταν αυτό που είχε αναφέρει η ηλικιωμένη από το Μεσολόγγι, που συνάντησε προ ολίγων ημερών κατά την περιοδεία του και δώρισε ασθενοφόρο στο ΈΚΑΒ. στόχος: «Να ισιάξει το κράτος σε μια χώρα που έχει 4.000 χρόνια ιστορίας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, αγναντεύοντας την Ακρόπολη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έλειψαν τα πολιτικά σχόλια. Επίσης, αναφέρθηκε και στη μεγάλη εισροή μελών που έχει σημειωθεί στον ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα, σημειώνοντας ότι τον γεμίζει με αισιοδοξία για το αύριο. Αντάλλαξε ευχές με δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ μετά ποτού και φαγητού, επιλέγοντας να πιει μια μπύρα.

Παρόντες ήταν η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη, ο διευθυντής του γραφείου του Μανώλης Καπνισάκης και ο Γρηγόρης Θεοδωράκης.


Πηγή