Τριήμερο στις Σπέτσες για την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ!

17

Aποδέκτες της πρόσκλησης έγιναν χθες το βράδυ με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Τριήμερη συνεδρίαση στις Σπέτσες, επιφυλάσσει για την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης, που προσκάλεσε τους βουλευτές του κόμματος κατά το τριήμερο 19-21 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, αποδέκτες της πρόσκλησης έγιναν χθες το βράδυ με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αποστολέας ήταν η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θεοδώρα Τζάκρη, κομίζοντας το μήνυμα του Προέδρου του κόμματος.

«Αγαπητοί και Αγαπητές συνάδελφοι καλή χρονιά.

Ο Ιανουάριος είναι ένας πυκνός μήνας ενόψει και ενόψει και της προετοιμασίας του Συνεδρίου μας.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης μου ανάθεσε ως Γραμματέα της ΚΟ να σας διαβιβάσω την πρόσκλησή του για τη συνάντηση εργασίας της ΚΟ που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου στις Σπέτσες.

Το περιεχόμενο της συνάντησης αφορά στον απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί και σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα αλλά και στην παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιποίησης των δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Τέλος προσκαλείστε να παρουσιάσετε συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών προτάσεων.

Η παρουσίαση με power point για κάθε τομέα δεν μπορεί να ξεπερνά τα 30 λεπτά εκτός από τον τομέα οικονομικών που θα έχει διάρκεια 60 λεπτά. Τα power point θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 18 Ιανουαρίου.

Λεπτομέρειες για το ταξίδι θα σταλούν σύντομα».


Πηγή