Νομοσχέδιο για ομόφυλα ζευγάρια: Η κυβέρνηση απέναντι στην κοινωνία

23

Οι εξελίξεις με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια αδικούν το κυβερνών κόμμα και το φέρνουν απέναντι στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Η κυβέρνηση κλωτσάει την καρδάρα…. Παρά τις πανθομολογούμενες επιτυχίες της κυβέρνησης στα ζητήματα του μεταναστευτικού, της πανδημίας, της προστασίας των συνόρων, το νομοσχέδιο για τους γάμους και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών δημιουργεί κακό προηγούμενο για τη ΝΔ.

Το συμπέρασμα που προκύπτει μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ είναι ότι οι εξελίξεις με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια αδικούν το κυβερνών κόμμα και το φέρνουν απέναντι στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Αυτό είναι κοινός τόπος σε όλες τις έρευνες κοινής γνώμης που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αλλά και στην πρόσφατη διαδικτυακή δημοσκόπηση του Newsbomb.gr όπου οι ερωτηθέντες σε ποσοστό άνω του 90% είναι αντίθετοι στους γάμους και στην τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών.

Στα τέσσερα και πλέον χρόνια της γαλάζιας διακυβέρνησης ο ελληνικός λαός σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις και στις έρευνες της κοινής γνώμης δίνει θετικό πρόσημο στην κυβέρνηση και για τα εθνικά ζητήματα και για την προστασία των συνόρων και για τις οικονομικές ενισχύσεις έναντι της ενεργειακής κρίσης.

Η ΝΔ κατά κοινή ομολογία διαχειρίστηκε με επιτυχία αρκετούς αστάθμητους παράγοντες και αδιέξοδα που προέκυψαν και αυτό εκτιμήθηκε από τους πολίτες. Και η κρίση στον Έβρο με την εισβολή των μεταναστών και η κρίση με τους Τούρκους στο Αιγαίο και το ζήτημα της πανδημίας έδωσαν πόντους στην κυβέρνηση και εδραίωσαν την κυριαρχία της Πειραιώς.

Δυστυχώς όμως το νομοσχέδιο που επιμένει να φέρει προς ψήφιση για να ικανοποιήσει τα παράλογα αιτήματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας κινδυνεύει να αποδειχθεί πολιτικά αυτοκτονικό και για τη ΝΔ και για την κοινωνία. Η ΝΔ «κλωτσάει την καρδάρα με το γάλα» και κινδυνεύει να χαλάσει όλα όσα έχει κερδίσει τα προηγούμενα χρόνια, δείχνοντας να… σέρνεται πίσω από τη γκέι ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ η οποία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και τις αγωνίες του λαού.

Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν είχε κανέναν απολύτως λόγο και σκοπιμότητα να ικανοποιήσει τα εκτός πραγματικότητας και απολύτως παράλογα αιτήματα που ανήκουν σε μια μικρή εκλογική δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ και να έρχεται σε κόντρα ρόλο με την πλειονότητα του ελληνικού λαού.

Προστατεύστε την οικογένεια

Η ΝΔ όφειλε να στηρίξει και να προστατεύσει τον ιερό θεσμό της οικογένειας και να ισχυροποιήσει τις διαδικασίες της υιοθεσίας προστατεύοντας με τον καλύτερο τρόπο τα δικαιώματα των παιδιών και το μέλλον των επόμενων γενεών. Τα παιδιά είναι υπεράνω οιασδήποτε μικροπολιτικής σκοπιμότητας και υπεράνω οιασδήποτε σεξουαλικής ομάδας – μειονότητας – κοινότητας. Δεν είναι δυνατόν να παίζεται κορώνα γράμματα η κοινωνική συνοχή και να βάζουν κάποιοι μπροστά τα παιδιά για να νομιμοποιηθούν ολιγάριθμες κοινότητες που αυτοπροσδιορίζονται με βάση έμφυλες ταυτότητες και σεξουαλικές προτιμήσεις.

Ξεπερνά κάθε όριο πολιτικού αυτοκτονισμού την ώρα που η Ελλάδα κινδυνεύει από την μάστιγα της υπογεννητικότητας και τον εφιάλτη του δημογραφικού προβλήματος να προωθούνται νομοσχέδια που οδηγούν στην διάλυση της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας, των αρχών και των αξιών με τις οποίες έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές Ελλήνων.

Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης στην συνέντευξή του στην ΕΡΤ είπε ότι «δεν θα γίνουμε εργαστήρι πειραμάτων, στο νομοσχέδιο δεν θα υπάρχει γονέας 1 και γονέας 2» και ότι δεν θέλει να διχάσει την ελληνική κοινωνία. Δεν αμφισβητούνται οι προθέσεις του, όμως συμβαίνει ακριβώς αυτό που απεύχεται.

Η ελληνική κοινωνία έχει ήδη κλονιστεί από αυτή την εξέλιξη και η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα πετυχαίνει μια πρώτη πολιτική νίκη ακτιβισμού κατά των αρχών και των ιδανικών της κοινωνίας. Άλλωστε όλη αυτή η πίεση προς την νομοθέτηση αυτών των διαδικασιών δεν κινούνται από κάποια πραγματική αγάπη προς τον γάμο και την υιοθεσία παιδιών, αλλά για να αποκτήσουν θεσμική νομιμοποίηση όλες αυτές οι ολιγάριθμες κοινότητες και οι νεολογισμοί με τις ταυτότητες φύλου.

Έστω και αυτή την ύστατη ώρα η ΝΔ σεβόμενη τις καταστατικές και τις ιδρυτικές της αρχές για το Έθνος και την Πατρίδα οφείλει να επανεξετάσει την στάση της και να διαφυλάξει τον θεσμό της ελληνικής οικογένειας η οποία πολεμήθηκε παντοιοτρόπως στο πέρασμα της σύγχρονης πολιτικής Ιστορίας του τόπου, αλλά παρέμεινε ζωντανή.


Πηγή