Μήνυμα Κασσελάκη σε Πολάκη: «Δεν θα ανεχτώ διαφοροποιήσεις στην ψήφο για τα ομόφυλα ζευγάρια» 

45

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, έστειλε αυτό το μήνυμα στον Παύλο Πολάκη, μέσω τρίτου προσώπου.

Σαφές μήνυμα προς τον Παύλο Πολάκη, ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί καμία διαφοροποίηση, από κανέναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης, δείχνοντας να λαμβάνει πολύ σοβαρά τα όσα είπε ο κρητικός βουλευτής στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε αυτό το μήνυμα στον Παύλο Πολάκη, μέσω τρίτου προσώπου. Τηλεφωνική επικοινωνία δεν υπάρξει ανάμεσα στους δύο άνδρες, ωστόσο είναι σαφές ότι δεν σκοπεύει να κάνει πίσω και να επιβάλει κομματική πειθαρχία, ακόμα και αν χρειαστεί να συγκρουστεί με τον πιο πιστό του σύμμαχο.

«Όποιος διαφωνεί, να σηκωθεί»

Τα τελευταία 24ωρα το κλίμα είναι τεταμένο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Κάτι που φάνηκε και το πρωί του Σαββάτου στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

«Ποιος εδώ μέσα διαφωνεί με ένα ζευγάρι ομόφυλων ζευγαριών να έχει δικαιώμα στον πολιτικό γάμο; Να σηκωθεί» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε, λέγοντας: «Ποιος εδώ διαφωνεί με ένα ομόφυλο ζευγάρι να έχει δικαίωμα στην τεκνοθεσία, αν υπάρχει κανείς να σηκωθεί». Μια εισαγωγή που στα μάτια των περισσοτέρων φάνηκε ξεκάθαρο «καρφί» προς στον Παύλο Πολάκη.

Ο χανιώτης βουλευτής, ούτε λίγο, ούτε πολύ, είπε ανοιχτά ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί ένα τέτοιο νομοσχέδιο στα χωριά της Κρήτης, υπονοώντας ότι δεν πρόκειται να το ψηφίσει. Επί της ουσίας, μετέφερε έναν προβληματισμό που έχουν και άλλοι βουλευτές της περιφέρειας – τον οποίο έχει καταγράψει το Newsbomb.gr σε προγενέστερα ρεπορτάζ του.


Πηγή