Κασσελάκης: Ανέβασε βίντεο για το ποια είναι η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό

39

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός στην Ελβετία, επέλεξε ο Στέφανος Κασσελάκης να «δείξει» στους Έλληνες την άποψη των θεσμών για την Ελλάδα

Στην προσφιλή και αγαπημένη του συνήθεια..για πολιτική μέσω των social media επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο της κριτικής του, την ώρα που είναι σε εξέλιξη το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός με τη συμμετοχή του Έλληνα πρωθυπουργού, είναι η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Σε βίντεο που ανάρτησε στην πλατφόρμα Χ,με στιγμιότυπα από το ευρωκοινοβούλιο , «αποκαλύπτει» ούτε λίγο, ούτε πολύ, στους Έλληνες πολίτες ποια είναι η άποψη των θεσμών για την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ξέρω ότι ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Ξέρω ότι σας απασχολούν πιο πολύ η ακρίβεια και τα ρημαγμένα νοσοκομεία από ότι οι θεσμοί. Διότι η καθημερινότητα είναι δύσκολη.

Αλλά οι θεσμοί είναι η Δημοκρατία μας. Οι θεσμοί είναι η Ηθική της πατρίδας μας.
Δείτε μαζί μου τι λένε στην Ευρώπη αυτήν τη στιγμή για τους Ελληνικούς θεσμούς.

Δείτε ποια είναι η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν είναι απλή απαξίωση. Είναι εξευτελισμός.
Είναι η αλήθεια που σας κρύβει το πέπλο της προπαγάνδας.

Σήμερα σηκώνουμε το πέπλο λοιπόν.
Και λέμε στους ευρωπαίους αξιωματούχους ότι η Ελλάδα δεν είναι έτσι. Οι Έλληνες δεν είμαστε έτσι. Οι θεσμοί θα αναπνεύσουν και πάλι. Η Ελλάδα αξίζει καλύτερα.

Ξέρω ότι ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Ξέρω ότι σας απασχολούν πιο πολύ η ακρίβεια και τα ρημαγμένα νοσοκομεία από ότι οι θεσμοί. Διότι η καθημερινότητα είναι δύσκολη. Αλλά οι θεσμοί είναι η Δημοκρατία μας. Οι θεσμοί είναι η Ηθική της πατρίδας μας. Δείτε μαζί μου τι λένε στην Ευρώπη αυτήν τη στιγμή για τους Ελληνικούς θεσμούς. Δείτε ποια είναι η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν είναι απλή απαξίωση. Είναι εξευτελισμός. Είναι η αλήθεια που σας κρύβει το πέπλο της προπαγάνδας. Σήμερα σηκώνουμε το πέπλο λοιπόν. Και λέμε στους ευρωπαίους αξιωματούχους ότι η Ελλάδα δεν είναι έτσι. Οι Έλληνες δεν είμαστε έτσι. Οι θεσμοί θα αναπνεύσουν και πάλι. Η Ελλάδα αξίζει καλύτερα.»

Δείτε την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:


Πηγή