ΣΥΡΙΖΑ: «Συνεδρίαση των Σπετσών», ημέρα τρίτη – Η «σιγή ασυρμάτου» στα κοινωνικά δίκτυα

17

 Τη δόξα του κινηματογραφικού ήρωα που ενσαρκώνει ο Λεονάρντο ντι Κάπριο στη ταινία «Catch me if you can», φαίνεται πως ζήλεψε ο Στέφανος Κασσελάκης, που έστησε ολόκληρη «επιχείρηση» για να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες, δείχνοντας πως θέλει να μείνει εκτός του «κάδρου» των Σπετσών.

Λελογισμένη χρήση των κοινωνικών δικτύων, φαίνεται πως θέλει επιβάλει στους βουλευτές και τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η Κουμουνδούρου. Αν, μάλιστα, συνυπολογιστεί και η «σιγή ασυρμάτου» που έπεσε στα social media των βουλευτών καθ’ όλη τη διάρκεια της λεγόμενης «συνεδρίασης των των Σπετσών», δείχνει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει να κινηθεί με έναν διαφορετικό τρόπο, σαφώς πιο επαγγελματικό στο συγκεκριμένο πεδίο.

Αλλαγές στα social media

Μεγάλη έκπληξη κατά τη δεύτερη ημέρα της συζήτησης που πραγματοποιείται στις Σπέτσες, αποτέλεσε η παρουσία και η παρέμβαση της δημοσιογράφου και υποψήφιας βουλευτή Επικρατείας, Δώρας Τσαμπάζη η Δώρα Τσαμπάζη – που είναι και χήρα του αείμνηστου ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που ήταν και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζονται οι εργασίες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, στις Σπέτσες. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη χρήση και τον πολλαπλασιασμό της απήχησης της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα κοινωνικά δικτύα, γεγονός που δείχνει ότι σύντομα θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο που τα χρησιμοποιούν οι βουλευτές του κόμματος – με την Κουμουνδούρου να ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται για λογοκρισία των στελεχών τους.

«Σιγή ασυρμάτου»

Η πρόθεση για επαγγελματοποίηση της χρήσης των κοινωνικών δικτύων, συνέπεσε με τη «σιγή» που έχει πέσει στα social media των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που συμμετέχουν στη «σύσκεψη των Σπετσών». Καμία ανάρτηση, καμία φωτογραφία από τον χώρο που διεξάγεται η συζήτηση στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη, γεγονός που μάρτυρα ότι έχουν πάρει «ζεστά» το όλο θέμα, που αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα ηγεσία.

Πάρα το γεγονός ότι ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε την ολοκλήρωση της συζήτησης το βράδυ του Σαββάτου, τελικά θα συνεχιστεί και την Κυριακή, επειδή αρκετές από τις τοποθετήσεις των τομεαρχών ξέφυγαν από τα τριάντα λεπτά που αρχικά προβλέπονταν.


Πηγή