Άστραψε και βρόντηξε ο Στίγκας: «Ζούμε στην εποχή της εκπόρνευσης του έθνους μας»

43

«Σε λίγο θα αρχίσουμε οι straight να νιώθουμε ενοχές επειδή δεν είμαστε ομοφυλόφιλοι», είπε ο Βασίλης Στίγκας

Άστραψε και… βρόντηξε ο επικεφαλής των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για την επιστολική ψήφο, μιλώντας όμως ουσιαστικά για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, που προωθεί η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στίγκας παρουσίασε μια φωτογραφία ανδρών με ένα παιδί, λέγοντας ότι: «δύο μαντραχαλάδες με δύο παιδάκια. Αυτή εδώ η φωτογραφία δεν είναι φυσιολογική. Αποτελεί ντροπή για το ανθρώπινο είδος».

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν και η ένταση συνεχίστηκε. Λίγο αργότερα, ο Βασίλης Στίγκας ανέφερε ότι μέσω του νομοσχεδίου ανοίγει ένα παράθυρο στην παιδοφιλία, διότι -όπως υποστήριξε εντός του Κοινοβουλίου, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι δεν είναι συγχρόνως και παιδόφιλο».

«Σε λίγο θα αρχίσουμε οι straight να νιώθουμε ενοχές επειδή δεν είμαστε ομοφυλόφιλοι. Βεβαίως μας κατηγορούν όλοι ότι είμαστε ομοφοβικοί. Από πού και ως πού; Γιατί είμαστε από αυτούς που σπρώχνουμε αντί να μας σπρώχνουν; Για όνομα του Θεού. Θα φτάσουμε να ντρεπόμαστε». Ο Βασίλης Στίγκας έκλεισε την ομιλία του, λέγοντας: «Ζούμε στην εποχή της εκπούστευσης και της εκπόρνευσης».


Πηγή