Βρούτσης: «Τα γήπεδα θα ανοίξουν στις 12 Φεβρουαρίου σε μια νέα εποχή»

30

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης μίλησε για τα νέα μέτρα στα γήπεδα και δήλωσε ότι θα επεκταθούν σταδιακά σε όλο το φάσμα του αθλητισμού. 

Για τα νέα μέτρα που πρόκειται να ανακοινώσει η κυβέρνηση για τα γήπεδα και την καταπολέμηση της βίας, μίλησε ο Γιάννης Βρούτσης στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού είπε ότι στις 12 Φεβρουαρίου τα γήπεδα θα ανοίξουν σε μια νέα εποχή, ξεκαθάρισε ότι όλοι στην κυβέρνηση είναι αποφασισμένοι, ενώ προανείγγειλε ότι σταδιακά θα επεκταθούν σε όλο το φάσμα του αθλητισμού στην Ελλάδα.

«Τα γήπεδα θα ανοίξουν στις 12 Φεβρουαρίου σε ένα νέο περιβάλλον, σε μια νέα εποχή»

«Στις 12 Φεβρουαρίου τελειώνει η προθεσμία που είχε καταγραφεί στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, οπότε μετά τις 12 τα γήπεδα θα ανοίξουν εκ νέου, αλλά σε ένα νέο περιβάλλον το οποίο έχει προϋποθέσεις για να διατηρούν τη δυνατότητα να είναι ανοιχτά πλέον στους φιλάθλους» δήλωσε ο Γιάννης Βούρτσης τονίζοντας παράλληλα ότι «όχι για να κλείσουν όλα μαζί οριζόντια, αλλά πλέον οι κυρώσεις επειδή είναι πάρα πολύ επώδυνες, εάν και εφόσον πέσουν σε αυτές, τότε δυστυχώς για την ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία, για την κάθε ομάδα θα υποστεί τις συνέπειες της αθλητικής παραβατικότητας… Η 12 Φεβρουαρίου είναι το δέντρο όπως το χαρακτηρίζω, ενώ το μετά τις 12 είναι το δάσος, είναι το μέλλον που πρέπει πλέον να μπούμε σε ένα νέο περιβάλλον το οποίο θα έχει όλες τις προδιαγραφές που υπάρχουν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Δηλαδή, κάμερες οι οποίες θα λειτουργούν κανονικά, θα υπάρχει πλαίσιο λειτουργίας τους, θα βλέπουν όλες τις πλευρές του γηπέδου».


Πηγή