Σήμερα στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια – Ψηφίζεται 15 Φεβρουαρίου

18

Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Σήμερα 1η Φεβρουαρίου αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, που έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Μετά τη συζήτηση στο κοινοβουλευτικό πλαίσιο το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια αναμένεται να ψηφισθεί στις 15 Φεβρουαρίου.

Δεν είναι λίγοι οι βουλευτές της ΝΔ που έχουν εκφράσει την πρόθεση να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Σήμερα για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, στον ΣΚΑΪ. «Είμαι ξεκάθαρος, δεν ψηφίζω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια», επανέλαβε ο κ. Πλεύρης, προσθέτοντας: «Η απόφασή μου είναι σαφής και, μάλιστα, έχω στείλει και τις παρατηρήσεις μου». Ο Θάνος Πλεύρης σημείωσε ακόμη: «Μέχρι τελευταία στιγμή θα υπερασπίζομαι τη θέση μου».

Επίσης μετά τη διαβεβαίωση του Υπουργού Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, ότι «δεν πρόκειται να συμμετάσχει στη διαδικασία στη Βουλή» σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία, άλλος ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο Άγγελος Συρίγος, γνωστοποίησε πως θα απόσχει. Συγκεκριμένα, ο κ. Συρίγος υπογράμμισε πως «περιμένω να δω το κείμενο και από όσο έχω δει, επιμένω στη λογική της αποχής, αφού και ο Πρωθυπουργός δίνει αυτήν τη δυνατότητα.


Πηγή