Ποιος είναι ο επόμενος που θα την… πληρώσει; Στα χέρια Κασσελάκη το μισθολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ

26

ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική «ισχνών αγελάδων» θα εφαρμόσει στην Κουμουνδούρου ο Στέφανος Κασσελάκης

Θύμιος Γεωργόπουλος και Διονύσης Τεμπονέρας απολύθηκαν (!) από τα πόστα που είχαν στον ΣΥΡΙΖΑ και φαίνεται πως το… ψαλίδι στο budget της Κουμουνδούρου από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Και αυτό γιατί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε και έλαβε από τις «οικονομικές υπηρεσίες» του ΣΥΡΙΖΑ όλη τη λίστα με όσους είναι τοποθετημένοι στο κόμμα σε διάφορες θέσεις και αμείβονται από την Κουμουνδούρου. Και αυτό γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, ως άνθρωπος που ξέρει την αγορά, δύο πράγματα μου λένε δεν θέλει, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

«Αόρατους» εργαζομένους που απλά πληρώνονται από το κόμμα και εργαζομένους που πληρώνονται μεν, αλλά αντί να στηρίζουν το κόμμα, κάνουν… πόλεμο στον ίδιο.
Παράλληλα, μου είπαν ότι κοίταξε διάφορα «ασυμβίβαστα» κατά τον δικό του κώδικα, ώστε να πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Καθώς ούτε χρήματα υπάρχουν για πέταμα, αλλά και ο ίδιος θέλει να τοποθετήσει συνεργάτες που τον στηρίζουν και να μπορεί να τους πληρώνει μέσω του κόμματος και όχι από την τσέπη του.

Πάντως, η λίστα είχε ενδιαφέροντα ονόματα, απλά έχω δεσμευτεί στην πηγή μου μέχρι αποδεσμεύσεως να μην αναφέρω ονόματα ούτε πρώην βουλευτών ούτε πρώην υπουργών. Και αυτό γιατί κάποιοι έχουν πραγματική ανάγκη και κάνουν κομματική δουλειά. Αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Α, και πριν κλείσω, μία ακόμη πληροφορία που μου ήρθε τελευταία στιγμή.

Από ό,τι μου είπαν Κασσελίστας, ο πρόεδρος Στέφανος τα έχει πάρει με ένα μέλος της Νεολαίας, της ομάδας Τεμπονέρα. Ο λόγος για τον Πάνο Λαμπρινίδη, που ενώ γνώριζε ότι ο Κασσελάκης θα πήγαινε στο στέκι της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ (Σπούτνικ) παραμονές του Συνεδρίου, εκείνος επιδεικτικά απουσίαζε. Και επειδή ο Στέφανος έμαθε και άλλα, μάλλον έχει πάρει τις αποφάσεις του να του δείξει την πόρτα εξόδου. Διότι, όπως λέει, έχει εργαστεί στην Αμερική, αλλά δεν μπορούν να τον πιάσουν… αμερικανάκι.


Πηγή