Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς και στην μέση ο ΣΥΡΙΖΑ – Αντιδράσεις για τις δηλώσεις περί δολοφόνων

21

Ο Πέτρος Παππάς στοχοποίησε τον Νίκο Παππά για ακραία ρητορική 

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί σε διάφορους πολιτικούς κύκλους μετά τις δηλώσεις του πρώην μπασκεμπολίστα και υποψηφίου για τις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά.

Μιλώντας στο Mega προ ημερών, o Νίκος Παππάς, ο οποίος πολιτεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες ευρωεκλογές είπε: «Πριν δύο μέρες είχαμε την επέτειο για τα Τέμπη, με ενδιαφέρει που αυτοί οι δολοφόνοι είναι ακόμα ατιμώρητοι, με καίει που για μία ακόμα αφορά αποδεικνύεται η ανικανότητα, η ανευθυνότητα η αλαζονεία αυτής της κυβέρνησης, η οποία προσπαθεί συστηματικά να συγκαλύπτει αυτό το έγκλημα».

Αυτές τις δηλώσεις κλήθηκε να σχολιάσει ο Πέτρος Παππάς. «Θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση δεν βοηθάνε αυτές οι ακραίες δηλώσεις. Και σε κάθε περίπτωση αυτή η ρητορική δεν είναι η ρητορική, την οποία θέλει και θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής. Αυτό το οποίο υπάρχει τώρα για τα Τέμπη νομίζω ότι είναι η πάνδημη απαίτηση της ελληνικής κοινωνίας και σε ένα κομμάτι το αναγνωρίζει θεωρώ και πλέον η κυβέρνηση ότι πρέπει να διερευνηθεί το τι έχει γίνει. Είναι απαίτηση των 57 οικογενειών, είναι απαίτηση της ελληνικής κοινωνίας. Νομίζω ότι πρέπει πολιτικά πρόσωπα να διευκολύνουν τη διαδικασία και να βρεθούν απέναντι στον φυσικό δικαστή να δούμε αν υπάρχουν ευθύνες και τελικά τι έγινε γιατί υπάρχει μια περίεργη οσμή συγκάλυψης ή τουλάχιστον αυτό μας δείχνουν τα γεγονότα. Αλλά σε κάθε περίπτωση είμαστε ένα ευνομούμενο κράτος και δεν μπορούμε να έχουμε ακραία ρητορική. Είδαμε στο παρελθόν ότι οι ακραίες ρητορικές και η εχθροπαθής στάση δεν ωφέλησε κανέναν και δεν ωφέλησε πάνω απ’ όλα τη χώρα και τη δημοκρατία μας» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σήμερα στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8.


Πηγή