Νικόλτσιος για δάνειο Κασσελάκη: «Τα γεγονότα διαψεύδουν ότι τα λεφτά δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ»

24

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Νικόλτσιου στον Θύμιο Γεωργόπουλο για το δάνειο που δόθηκε στα κομματικά Μέσα από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών Left Media (ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο 105.5») και «Η Αυγή», Κωνσταντίνος Νικόλτσιος, απάντησε στον πρώην οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Θύμιο Γεωργόπουλο, ο οποίος μέσω ανάρτησης υποστήριξε πως όταν δόθηκαν τα χρήματα από τον Στέφανο Κασσελάκη, οι εργαζόμενοι στα κομματικά Μέσα είχαν ήδη πληρωθεί, ενώ, προσέθεσε ότι λίγες ημέρες αργότερα, το δάνειο επεστράφη.

«Μου προξενούν αλγεινή εντύπωση οι ισχυρισμοί του πρώην Οικονομικού Διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με το δάνειο του Προέδρου του Κόμματος σ. Στέφανου Κασσελάκη προς την εταιρεία Left Media A.Ε. (ρ/σ/ 105,5 Στο Κόκκινο) για την καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων για τον περασμένο Δεκέμβριο.

Τα γεγονότα και οι καταθετικοί λογαριασμοί διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του αγαπητού συντρόφου Θύμιου, ότι το δάνειο από την εταιρεία του Προέδρου δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ.

Συγκεκριμένα: Τα χρήματα από το εν λόγω δάνειο κατατέθηκαν στον λογαριασμό της Left Media Α.Ε. ώρα 9:01:14 το πρωί της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου 2023 και όχι το απόγευμα της ίδιας ημέρας όπως σ. Θύμιος ισχυρίζεται. Η δε καταβολή της μισθοδοσίας με αυτά τα χρήματα του δανείου ξεκίνησε αμέσως το πρωί εκείνης της Παρασκευής. Τα στοιχεία από τις κινήσεις του λογαριασμού είναι αδιάψευστα.

Παραμένει απορίας άξιον γιατί ο πρώην Οικονομικός Διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προχωρά σε αυτούς του είδους τους ισχυρισμούς. Οφείλω να αποκαταστήσω την αλήθεια και ζητώ να μην διαδίδονται ψευδείς πληροφορίες που μοναδικό στόχο έχουν να μειώσουν την προσφορά του Προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, καθώς και να πλήξουν τα ΜΜΕ του κόμματος.

Διευκρινίζω, επίσης, ότι ο σ. Κασσελάκης είχε συνεισφέρει και 20.000 ευρώ για την καταβολή του δώρου Χριστουγέννων στις 21 Δεκεμβρίου 2023, για να συμπληρωθεί το αναγκαίο ποσό στις προβλεπόμενες ημερομηνίες», επισημάνθηκε στην ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Νικόλτσιου.


Πηγή