Συνάντηση Κασελάκη- Αγγελούδη: «Η Θεσσαλονίκη δεν είναι αυτό που έγινε»

20

Οι δύο άντρες αναμένεται να συζητήσουν μια σειρά θεμάτων που απασχολούν την Θεσσαλονίκη με τον κ. Κασσελάκη να επισημαίνει στον δήμαρχο ότι «είμαστε στη διάθεση σου για να συνεισφέρουμε με ιδέες»

Με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, έχει συνάντηση στο Δημαρχείο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, και η συζήτηση περιστράφηκε στα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Αριστοτέλους αλλά και χτες το βράδυ όπου κουκουλοφόροι έσπασαν καταστήματα ενώ κάποιοι επιτέθηκαν και χτύπησαν αστυνομικό έξω από το κινηματογράφο Ολύμπιον όπου εντός αυτού βρισκόταν και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ρεπορτάζ: Φανή Χαρίση

«Όλος ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι η Θεσσαλονίκη δεν είναι αυτό που έγινε εδώ πέρα το Σάββατο ή χτες το βράδυ. Η Θεσσαλονίκη έχει ρόλο στην προοδευτική ανάπτυξη της Ευρώπης και της Ελλάδας. Η Θεσσαλονίκη δεν πρέπει να λέγεται συμπρωτεύουσα μόνο στο όνομα, πρέπει είναι έμπρακτη συμπρωτεύουσα πρέπει να έχουμε αποκέντρωση, υπάρχει μεγάλος ρόλος να παίξει στο μεγάλο διακύβευμα για την χώρα μας, στην αποκέντρωση και για όλη τη Μακεδονία και πάνω σε αυτό πρέπει να βρούμε γενικά τρόπους η Θεσσαλονίκη όχι μόνο να αναδειχθεί στο εξωτερικό αλλά να γίνει πιο πράσινη, πιο φιλική και πιο διασυνδεδεμένη με την υπόλοιπη Μακεδονία για να έχουμε ανάπτυξη γύρω από αυτόν εδώ τον πόλο και το λιμάνι της», τόνισε ο κ. Κασsελάκης και ευχήθηκε περαστικά στον αστυνομικό που τραυματίστηκε από κουκουλοφόρο που τον χτύπησε με κράνος στο πρόσωπο.

Οι δύο άντρες αναμένεται να συζητήσουν μια σειρά θεμάτων που απασχολούν την Θεσσαλονίκη με τον κ. Κασσελάκη να επισημαίνει στον δήμαρχο ότι «είμαστε στη διάθεση σου για να συνεισφέρουμε με ιδέες».


Πηγή