Βασίλης Σπανάκης στο συνέδριο της ΝΔ: «Η ΝΔ ενώνει τους Έλληνες, δεν διχάζει τη κοινωνία»

9

«Ισχυρή ΝΔ σημαίνει ισχυρή Ελλάδα, σημαίνει ισχυρή Ευρώπη», υπογράμμισε ο Βασίλης Σπανάκης

«Η ΝΔ ενώνει τους Έλληνες, δεν διχάζει τη κοινωνία», τόνισε κατά την ομιλία του ο Βασίλης Σπανάκης από το βήμα του 15ου συνεδρίου του κόμματος στο Ζάππειο.

Ο βουλευτής της ΝΔ επισήμανε ότι «το Συνέδριο γίνεται σε έναν ιστορικό χώρο, εδώ που ο ιδρυτής της Παράταξής μας, Κωνσταντίνος Καραμανλής έβαζε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Τότε που οι λαϊκιστές της εποχής έλεγαν «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο». Το 1989 σε αυτόν επίσης τον ιστορικό χώρο, βρέθηκε ένας άλλος ηγέτης της Παράταξής μας, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για την ανάγκη της κάθαρσης στην Πατρίδα μας όταν η Χώρα μας είχε μπει σε περιπέτειες με τις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις! Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες, είμαστε συνεχιστές μιας βαθειάς ιστορικής κληρονομιάς! Τα τελευταία πέντε χρόνια η Παράταξή μας φέρνει πάντα νίκες για τη Χώρα μας, γιατί στο τιμόνι είναι ο μεγάλος ηγέτης μας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έκανε πρωταγωνίστρια την Ελλάδα στην Ευρώπη σε κρίσιμες συγκυρίες!»

«Πανστρατιά για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου»

«Είμαστε σε ένα Συνέδριο αφετηρία για νέους αγώνες και νέες νίκες! Αυτά τα χαρακτηριστικά έχει το φετινό Συνέδριο. Νίκες για να λύσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας, νίκες για τη Παράταξη της ΝΔ. Η Παράταξη της ΝΔ έχει κάποια χαρακτηριστικά που πρέπει να τα αναδεικνύουμε όπου κι αν βρισκόμαστε, στο σπίτι, στην οικογένεια, στη γειτονιά, στους χώρους εργασίας, στο πεζοδρόμιο. Η ΝΔ ενώνει τους Έλληνες, δεν διχάζει τη κοινωνία. Η ΝΔ έχει ξεκάθαρη εθνική γραμμή στα εθνικά μας θέματα. Η ΝΔ ταυτίστηκε με την αλήθεια, γιατί πάντα λέει την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό. Δε θα ξεχάσουμε τις ήττες της δεκαετίας του ’80, όμως υπήρχαν και τότε άξιοι ηγέτες που κράτησαν την Παράταξη όρθια, όπως ο Ευάγγελος Αβέρωφ, αυτός ο μεγάλος ηγέτης. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα έχει σταθερές απόψεις για την οικονομία. Το τρίπτυχο επενδύσεις, εργασία, ανταγωνιστικότητα είναι πυλώνας της πολιτικής μας. Σεβόμαστε τον εργαζόμενο και εφαρμόζουμε ουσιαστικά φιλολαϊκές πολιτικές».

«Θέλουμε το μπλε της Παράταξής μας, το μπλε της Ελλάδας, να είναι ισχυρό στην Ευρώπη στις εκλογές της 9ης Ιουνίου. Σε λιγότερο από δυόμισι μήνες έχουμε τις εκλογές της 9ης Ιουνίου. Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του κόμματός μας, χθες, έδωσε την έναρξη ενός μεγάλου προεκλογικού αγώνα για τη νίκη της 9ης Ιουνίου. Θα είναι μια μεγάλη νίκη, όχι μόνο για τη ΝΔ, αλλά και για την Ελλάδα. Πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ισχυρή ΝΔ σημαίνει ισχυρή Ελλάδα, σημαίνει ισχυρή Ευρώπη. Εμπρός, λοιπόν, το βράδυ της 9ης Ιουνίου να δούμε και πάλι τον χάρτη της Ελλάδας στα μπλε, το χρώμα της Πατρίδας μας, το χρώμα της Ευρώπης».


Πηγή