Νάσος Παπαργυρόπουλος: Το παρασκήνιο της συνάντησής του με τον Στέφανο Κασσελάκη

14

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συνάντησης με τον Στέφανο Κασσελάκη και την απόφαση να συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έκανε γνωστό πριν από λίγες ημέρες ότι συναντήθηκε με τον Στέφανο Κασσελάκη και αποφάσισε να δοκιμάσει τον εαυτό του στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Μιλώντας στο Secret έκανε γνωστό τον λόγο που θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική και ιδίως στην Ευρώπη:

«Ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα δεν συμβαίνει μόνο από τον εσωτερικό παράγοντα, αλλά τη χώρα μας επηρεάζουν πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, σε όλη την Ευρώπη. Σήμερα δεν κρίνεται η τύχη μιας χώρας μόνο από την ίδια της τη διακυβέρνηση, αλλά κρίνεται σύμφωνα με τις παγκόσμιες διατάξεις και τις παγκόσμιες και ευρωπαϊκές αποφάσεις. Οπότε πρέπει να είμαστε δυνατοί στο ευρωπαϊκό κομμάτι».

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποκάλυψε και το παρασκήνιο της συνάντησης με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ:

«Δεν ήξερα ούτε ένα μέλος από τον ΣΥΡΙΖΑ… Με δέχθηκε στο γραφείο του και μιλήσαμε για διάφορα. Μου είπε πως χαίρεται πολύ που με έχουν στην ομάδα τους και πως του αρέσει ο τρόπος που σκέφτομαι. Μου είπε, επίσης, πως οτιδήποτε χρειαστώ ή με απασχολεί να μιλήσουμε ξανά. Ήταν πολύ εγκάρδιος και προσιτός, όπως τον έβλεπα στην τηλεόραση. Είχα ακούσει και για τον πατέρα του, που έχασε το σπίτι, όπως και ο δικός μου, και μιλήσαμε και για τα δικά μου και τον πατέρα μου. Με ρώτησε για την οικογένεια μου, αν είναι καλά και έδειξε ενδιαφέρον» αποκάλυψε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.


Πηγή