Ο Πολάκης πήγε να ρίξει μελάνι και μπερδεύτηκε… στα πλοκάμια του χταποδιού – Η συνταγή

9

Διαβάζεις για Μπελέρη και ξαφνικά το πως να ρίχνεις το κρασί για να είναι νόστιμα τα χταπόδια…μόνον ο Πολάκης αυτά μόνον…, σχολιάζει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Στο στόχατρο του Παύλου Πολάκη μπήκε η επιλογή του πρωθυπουργού να συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας τον Φρέντη Μπελέρη

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να συνοδεύσει ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με διάφορα δημοσιεύματα από το παρελθόν για τον Φρέντη Μπελέρη.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε το ενδιαφέρον είναι πως ανάμεσα στα δημοσιεύματα ανέβασε και μία φωτογραφία με συνταγή για χταπόδια.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το λάθος του, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κατέβασε τη συνταγή από την ανάρτησή του.

Όμως για κακή του τύχη την ανάρτηση πρόλαβε να δει και να αντιγράψει ο υπουργός Υγεία Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και να τη δημοσιεύσει στα δικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν υπάρχει αυτό: ο @pavpol2222 προφανώς μεταμεσονύκτια ώρα που συνήθως γράφει μετά από πολλές τσικουδιές, ανέβασε «βαρυσήμαντη» ανάρτηση για την υποψηφιότητα Μπελέρη, για να «αποδείξει» την Ακροδεξιά ρητορική του κλπ και μέσα στα δημοσιεύματα που ανεβάζει κατά του Εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρας που κυνηγά το καθεστώς Ράμα, και αφού υιοθετεί όλες της κατηγορίες των Αλβανών του Ράμα εναντίον του (είναι αυτή η επίσημη θέση του Σύριζα;) ανεβάζει και μία συνταγή…για το πως να μαγειρεύεις τα χταπόδια…θεός! Διαβάζεις για Μπελέρη και ξαφνικά το πως να ρίχνεις το κρασί για να είναι νόστιμα τα χταπόδια…μόνον ο Πολάκης αυτά μόνον…» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.


Πηγή