Βούλτεψη για Παπακώστα: «Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται»

867

Συνέχεια στην κόντρα της με την Κατερίνα Παπακώστα, μετά τη σφοδρή αντιπαράθεση που είχαν στη Βουλή την Τετάρτη, έδωσε η Σοφία Βούλτεψη.

«Αν οι δηλωσίες πιστεύουν ότι θα περάσουν αβρόχοις ποσίν αυτό να το ξεχάσουν» διαμήνυσε η βουλευτής της ΝΔ και συμπλήρωσε: «Το να φεύγεις από ένα κόμμα, να ανεξαρτητοποιείσαι και να πηγαίνεις σε ένα κόμμα της αντιπολίτευσης που δεν επηρεάζει πολιτικές και δεν ψηφίζει για τη Μακεδονία, είναι διαφορετικό με το να κάνεις δήλωση ότι εκχωρείς την ψήφο σου στην κυβέρνηση».

Απαντώντας στη φράση της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη «δεν μιλώ με τρόπο τσακώνομαι για την μπουγάδα, εγώ ομιλώ θεσμικά», η βουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι «δεν ξέρω τι προβλήματα έχει η κυρία Παπακώστα με τη μπουγάδα αλλά οι δηλωσίες πρέπει να βάλουν πολλές μπουγάδες για να ξεπλύνουν τους εαυτούς τους για όσα έχουν πράξει. Δεν είχε καμία δουλειά να απαντήσει η κυρία Παπακώστα, δεν αναφέρθηκε το όνομα της, όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται».

Συνεχίζοντας η κ. Βούλτεψη τόνισε ότι «αυτοί από την ώρα που υπέγραψαν για τη Μακεδονία δεν έχουν πρόβλημα να ψηφίζουν για τα πάντα».

Πηγή