Νέα Δημοκρατία: Φασιστική μέθοδος η δημοσίευση διεύθυνσης της Σοφίας Νικολάου

270

Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της καυτηρίασε εκ νέου τις κινήσεις του Παύλου Πολάκη, ο οποίος αποτελεί το πρόσωπο των ημερών στην πολιτική επικαιρότητα.

Ο Παύλος Πολάκης είναι με το ένα πόδι εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά τις τελευταίες εξελίξεις, πλην όμως δεν σταματάει τη… δράση του. Με νέα ανάρτηση στα social media, έβαλε στο στόχαστρο τη Σοφία Νικολάου, δημοσιεύοντας μάλιστα στοιχεία διεύθυνσης και προσωπικά στοιχεία, προκαλώντας έτσι την οργισμένη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

«Το να δίνει κάποιος τη διεύθυνση του σπιτιού ενός δημοσίου προσώπου, οπως της κ. Νικολαου, διεγείροντας έμμεσα σε τραμπουκισμούς, είναι καθαρά φασιστική μέθοδος. Η αντιπολίτευση έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο και να ζητάει την παρέμβαση της δικαιοσύνης, όπου κρίνει. Δεν μπορεί όμως να στοχοποιεί πρόσωπα και την οικογένεια τους», αναφέρει χαρακτηριστικά η κυβερνώσα παράταξη σε ανακοίνωσή της.

Την ίδια στιγμή, ως «φασίστα» και «βρώμικο άνθρωπο» χαρακτηρίζει τον Παύλο Πολάκη η Σοφία Νικολάου, στη δική της απάντηση στα social media.

«Δεν χρειαζόταν η Καθαρή Δευτέρα για να καταλάβουμε πόσο βρόμικος, άθλιος κι επικίνδυνος άνθρωπος είναι ο Πολάκης. Ο τιποτένιος δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει στο Facebook την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού μου», έγραψε η ίδια σε δεύτερη ανάρτηση στο Facebook.


Πηγή