Εκλογές 2019 -Τσιτουρίδης: Είμαστε ένα νέο κόμμα-δίκτυο που ήρθε για να μείνει

729

Εκλογές 2019: «Είμαστε ένα νέο κόμμα-δίκτυο που ήρθε για να μείνει» δηλώνει ο επικεφαλής του κόμματος Έλληνες-Ριζοσπάστες, Σάββας Τσιτουρίδης εξηγώντας ότι το σκεπτικό για την απόφαση ίδρυσης του κόμματος ήταν «η ευθύνη απέναντι στους Έλληνες που αναζητούν ελπίδα και σχέδιο για το αύριο».

Ο κ. Τσιτουρίδης σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων εξηγεί ότι οι Έλληνες Ριζοσπάστες, σε αυτή τη φάση, μένουν προσηλωμένοι «στον πρώτο και ιδιαίτερα σημαντικό στόχο».

Ο κ. Τσιτουρίδης, ξεκαθαρίζει ότι για το επόμενο βήμα τους, τις εθνικές εκλογές «θα αποφασίζουν τα όργανα του δικτύου λαμβάνοντας υπόψη πολλές παραμέτρους και κυρίαρχα το συμφέρον της πατρίδας μας και των πολιτών».

Ερωτηθείς για το που κινείται ιδεολογικά το κόμμα Έλληνες-Ριζοσπάστες, ο Σάββας Τσιτουρίδης δηλώνει ότι απευθύνεται «στους Έλληνες που πιστεύουν ότι οι αρχές και οι αξίες, οι εθνικοί στόχοι μας και το μέλλον των παιδιών μας διασφαλίζονται αποτελεσματικότερα μέσα στην Ευρώπη που πρέπει να ξανασυναντήσει τους ιδρυτικούς στόχους της ένωσής της».

Ο κ. Τσιτουρίδης αναφορικά με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια δηλώνει: «Το πρόταγμά μας δεν είναι να εμφανίσουμε ένα ψηφοδέλτιο πολιτικών προσωπικοτήτων, celebrities ή προσώπων από άλλους χώρους» ενώ υπογραμμίζει: «Συζητάμε με πολλούς, πολιτικές συμφωνίες όμως δεν έχουμε κάνει με κανέναν».

Τέλος, αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο Σάββας Τσιτουρίδης δηλώνει: «Όποιος επιχειρήσει να συνδέσει το εγχείρημα των Ελλήνων Ριζοσπαστών με τον Κώστα Καραμανλή θα αδικούσε και αυτόν και εμάς. Με τον Κώστα Καραμανλή μας συνέδεαν πολλά στο παρελθόν. Εδώ και μία δεκαετία όμως ο καθένας μας ακολουθεί το δικό του δρόμο».

Πηγή