Νότης Μηταράκης: Η πρώτη αντίδρασή του μετά την παραίτηση

44

Η πρώτη αντίδραση του Νότη Μηταράκη μετά την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, προήλθε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Το πρώτο «μήνυμα» του Νότη Μηταράκη έπειτα από την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, προήλθε μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Συγκεκριμένα, ο Νότης Μηταράκης ανανέωσε το εργασιακό του στάτους στο Facebook, λίγη ώρα μετά την επίσημη κυβερνητική ανακοίνωση περί παραίτησης, ενημερώνοντας ότι: «Σταμάτησε να εργάζεται για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη».

Νέος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο Γιάννης Οικονόμου

Ύστερα από την παραίτηση του Νότη Μηταράκη από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την θέση αναλαμβάνει ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου.

Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 19:00, στο Προεδρικό Μέγαρο. Υπενθυμίζεται ότι ο Νότης Μηταράκης, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή.


Πηγή