ΣΥΡΙΖΑ: Στις 2 Σεπτεμβρίου η έγκριση υποψηφιοτήτων – Στηρίζει τον Μάκαρη στην Πελοπόννησσο

116

Στις 2 Σεπτεμβρίου το Διαρκές Συνέδριο για την έγκριση και τυπικά των υποψηφιοτήτων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Τον Μανώλη Μάκαρη στηρίζει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

 

 

Συνεδρίασε την Κυριακή το απόγευμα με τηλεδιάσκεψη η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Σύμφωνα με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, το Διαρκές Συνέδριο θα διεξαχθεί στις 2 Σεπτεμβρίου, με θέμα: “την έγκριση και τυπικά των υποψηφιοτήτων για την Προεδρία του Κόμματος, οι οποίες μπορούν να κατατεθούν μέχρι και το Διαρκές Συνέδριο”.

Σημειώνεται ότι οι υποψηφιότητες θα εγκριθούν ως ενιαία πρόταση.

Το Διαρκές Συνέδριο θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο, με δυνατότητα φυσικής παρουσίας ή διαδικτυακής, στο οποίο θα μιλήσουν οι υποψήφιοι πρόεδροι.

Για την κατάθεση υποψηφιότητας απαιτούνται υπογραφές από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ για τις υποψηφιότητες που εγκρίθηκαν από την τελευταία Κεντρική Επιτροπή, δεν απαιτούνται υπογραφές.

Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής μπορούν να υπογράψουν και για παραπάνω από έναν υποψηφίους.

Στηρίζει Μάκαρη στην Πελοπόννησο

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στηρίζει την υποψηφιότητα του Μανώλη Μάκαρη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο Μανώλης Μάκαρης είναι ιατρός καρδιολόγος, διευθυντής στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους (MSc Νανοϊατρικής και ΜΑ Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης).

Εκλεγμένος στα ΔΣ του Σωματείου Ιατρών ΕΣΥ, του Ιατρικού Συλλόγου και του Νοσοκομείου Μεσσηνίας έχει δώσει μάχες για την προάσπιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

Έχει μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, έχοντας διατελέσει αντιδήμαρχος Παλλήνης και στη συνέχεια ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες” στην Καλαμάτα.


Πηγή