Νίκος Χαρδαλιάς: Αναβάλλονται οι αυριανές επισκέψεις του σε τρία στρατόπεδα

53

Ο μέχρι στιγμής υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί ως ο εκλεκτός του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη για την Περιφέρεια Αττικής.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς θα είναι ο «εκλεκτός» της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Νίκου Χαρδαλιά θα γίνει τη Δευτέρα. Την Τρίτη αναμένεται η συνάντηση του υποψήφιου πλέον περιφερειάρχη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος αύριο το πρωί θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Κύπρο, ενώ το απόγευμα θα επισκεφτεί τη Μυτιλήνη για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, «παγώνουν» και οι επισκέψεις του Νίκου Χαρδαλιά, σε στρατιωτικές μονάδες σε Πετσάλι Ιωαννίνων, Άραξο και Ανδραβίδα, οι οποίες επιθεωρήσεις είχαν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, 31 Ιουλίου.

Ο επαναπρογραμματισμός των επιθεωρήσεων και αξιολογήσεων των μέτρων ασφαλείας και πυρασφαλείας σε σχηματισμούς και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων θα ανακοινωθεί σε αυριανή (σ.σ. 31.07.2023) ενημέρωση.


Πηγή