Γιώργος Ιωακειμίδης: Επισκέφθηκε τα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής στον Πειραιά

93

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης συνομίλησδε με εργαζόμενους και διευθυντές τμημάτων 

Στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής στον Πειραιάς βρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, όπου συναντήθηκε με εργαζόμενους και διευθυντές τμημάτων.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης συνομίλησε μαζί τους για τα μεγάλα προβλήματα που χρονίζουν, καθώς και για τις ελλείψεις προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής.

Στη συνάντησή του με τον διευθυντή της διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων, ο κ. Ιωακειμίδης επεσήμανε την ανάγκη να ενισχυθεί το προσωπικό μιας και οι πόροι υπάρχουν. Επίσης είπε, πως ήρθε πλέον η ώρα να υπάρξει για την Περιφέρεια Αττικής μια νέα Περιφερειακή Αρχή που να είναι διεκδικητική απέναντι στην κεντρική εξουσία. Ανέφερε ακόμη πως τα τελευταία χρόνια η περιφερειακή διοίκηση της Αττικής προερχόταν από τα κυβερνώντα κόμματα με αποτέλεσμα να μη γίνεται ουσιαστική διεκδίκηση.

«Απαιτείται ουσιαστική χρηματοδότηση της Περιφέρειας», τόνισε, αναφέροντας ως παράδειγμα το γεγονός ότι το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έδωσε στην Περιφέρεια Αττικής για τη συντήρηση δρόμων, φαναριών, γεφυρών κτλ 20 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι πραγματικές ανάγκες συντήρησης φτάνουν τα 500 εκατομμύρια ευρώ.


Πηγή