Αδιανόητη δήλωση Κασσελάκη προκαλεί αντιδράσεις: Ο ΣΥΡΙΖΑ… δεν κάνει αντιπολίτευση

33

Σε μια δήλωση που δείχνει αδιανόητη ασέβεια για το κόμμα στο οποίο θέλει να ηγηθεί, προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης, που ούτε λίγο, ούτε πολύ χαρακτήρισε «ανύπαρκτο» αντιπολιτευτικά τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εντάξει, ότι ο εξ Αμερικής ορμώμενος επιχειρηματίας δεν είναι οπαδός της συλλογικότητας, το έχουμε καταλάβει από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να εκτεθεί δημόσια και να δηλώσει όλοι διεκδικεί την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συνηθίζει να μιλάει σε πρώτο ενικό, να υπογραμμίζει το πόσο σπουδαίος είναι και ότι ο ίδιος, προσωπικά, είναι ικανός να νικήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Έχει φτάσει μέχρι και το σημείο να αυτοχαρακτηρίζεται «άριστος» – που ακόμα και να είναι, καλό θα ήταν να αφήσει άλλους να το πουν για εκείνον.

Επίσης, είναι γνωστό ότι έχει πολλές φορές υποτιμήσει την Αριστερά, συνολικά, το ίδιο του το κόμμα και κυρίως τα στελέχη του. Όμως, χθες, ξεπέρασε τον ίδιο του τον εαυτό, καθώς δήλωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κυβερνά χωρίς αντιπολίτευση.

«Είναι η απραξία μιας κυβέρνησης επαναπαυμένης στις δάφνες του 41%, που δεν έχει καμία έγνοια να κυβερνήσει, δεν έχει αντιπολίτευση, δεν έχει έλεγχο. Αυτό θα αλλάξει ΤΩΡΑ. Μια φράση ακόμα για τις περίφημες “διαχρονικές παθογένειες του Κράτους”».

Με απλά λόγια, ο Στέφανος Κασσελάκης μας είπε ότι το κόμμα στο οποίο επιθυμεί να ηγηθεί, ότι είναι «ανύπαρκτο». Ότι «δεν κάνει αντιπολίτευση», ότι έχει αφήσει τον πρωθυπουργό του 41% να αλωνίζει.

Θα ήταν αστείο, αν δεν ήταν βαθιά προσβλητικό για τα στελέχη, τους βουλευτές, τα μέλη και τους ψηφοφόρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Για την ακρίβεια, επαναλαμβάνει όλη την κυβερνητική προπαγάνδα που αναφέρει παντού ότι υπάρχει το Μέγαρο Μαξίμου και μετά το χάος.

Όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό, η δήλωση αυτή του αυτοαποκαλούμενου «αυτοδημιούργητου» επιχειρηματία, έχει προκαλέσει οργή στην Κουμουνδούρου. Μπορεί τα τερτίπια του τις τελευταίες 15 ημέρες να έχουν προκαλέσει ενόχληση, αλλά η χθεσινή τοποθέτηση ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι.

Ακόμα και άνθρωποι που έβλεπαν με θετικό μάτι την υποψηφιότητα του, θεώρησαν προσβλητική και αμετροεπή τη δήλωση που έκανε. Φαίνεται ότι όσο παίρνουν οι μέρες και τοποθετείται δημόσια, τόσο θα εκτίθεται.

Ίσως γι αυτό και να μην επιθυμούσε την αναβολή της εσωκομματικής εκλογικής αναμέτρησης…


Πηγή