Η ΑΔΕΔΥ «αδειάζει» τον Κασσελάκη: Ουδέποτε συναντηθήκαμε μαζί του

32

Με ανακοίνωσή της το βράδυ της Πέμπτης (21/9), η ΑΔΕΔΥ διέψευσε τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος υποστήριξε ότι είχαν συνάντηση.

Από τη μία γκάφα στην άλλη οδεύει ο Στέφανος Κασσελάκης. Πριν τον σάλο με τη δήλωση για την Κύπρο, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναφερθεί στο εργασιακό νομοσχέδιο, λέγοντας πως «προφανώς είναι κάτι απαράδεκτο (το εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης) και χθες συναντήθηκα με την ΑΔΕΔΥ και τους φορείς, συνειδητοποιώντας τις μεγάλες αδικίες που γίνονται στα εργασιακά».

Μόνο που, σύμφωνα με την ίδια την ΑΔΕΔΥ, τέτοια συνάντηση δεν έγινε ποτέ!

Με ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ διέψευσε τη συνάντηση και ξεκαθάρισε πως ουδέποτε αναμιγνύεται σε εσωτερικές διαδικασίες κομμάτων και κάνει συναντήσεις μόνο θεσμικά με εκλεγμένους προέδρους.

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα όσα μεταδίδουν ορισμένα ΜΜΕ για δήθεν συνάντησή της με τον υποψήφιο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κασσελάκη.

Τέτοια συνάντηση ουδέποτε έγινε. Η ΑΔΕΔΥ δεν εμπλέκεται στα εσωτερικά των κομμάτων, αλλά θεσμικά συναντάται με τους εκάστοτε αρχηγούς τους και όχι με υποψήφιους. Καλούμε τα ΜΜΕ που μετέδωσαν την “είδηση” να αποκαστήσουν την αλήθεια για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις».


Πηγή