Στέφανος Κασσελάκης: Ανατροπή με τη στρατιωτική θητεία – Πού θα παρουσιαστεί, πόσο θα υπηρετήσει

118

Νέα δεδομένα για τη στρατιωτική θητεία του Στέφανου Κασσελάκη αποκαλύφθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή.

Το θέμα της στρατιωτικής θητείας του Στέφανου Κασσελάκη έχει απασχολήσει την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα, καθώς ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υπηρετήσει λόγω της πολυετούς απουσίας του στο εξωτερικό. Ο ίδιος ανέφερε πως θέλει να υπηρετήσει και θεωρεί τιμή του να καταταγεί στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Τα μέχρι τώρα δεδομένα ανέφεραν πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα υπηρετήσει μόλις 20 ημέρες και θα εξαγοράσει την υπόλοιπη θητεία του, ενώ ο ίδιος είχε εκφράσει επιθυμία να παρουσιαστεί σε στρατόπεδο της παραμεθορίου.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, δεν είναι εφικτό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε, ο Στέφανος Κασσελάκης θα πάει στον Στρατό Ξηράς. Πιθανότατα να καταταγεί με την επόμενη ΕΣΣΟ, στις 10 Νοεμβρίου και θα πρέπει να παρουσιαστεί σε ένα από τα κέντρα νεοσυλλέκτων που βρίσκονται σε Αυλώνα, Θήβα, Καλαμάτα ή Μεσολόγγι.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, υπάρχει ένα ενδεχόμενο η θητεία του Στέφανου Κασσελάκη να είναι 12 μήνες.

Θα πρέπει να έρθει από το προξενείο των ΗΠΑ ένα πιστοποιητικό για τη μόνιμη κατοικία του Στέφανου Κασσελάκη. Θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι είναι η μόνιμη κατοικία του στις ΗΠΑ, έτσι ώστε να κάνει θητεία τριών μηνών.

Αν αυτό δεν επιβεβαιωθεί, τότε η θητεία θα είναι 12μήνη, αλλά θα είναι και πάλι εξαγοράσιμη.


Πηγή