Γιατί χαίρονται στο ΣΥΡΙΖΑ;

64

Σύγχυση δημιούργησαν οι πανηγυρισμοί και οι… χοροί του ΣΥΡΙΖΑ για την επικράτηση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στους δύο μεγάλους δήμους και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οξύμωρο είναι να πανηγυρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις νίκες του ΠΑΣΟΚ σε δύο μεγάλους δήμους και σε μία Περιφέρεια και τις νίκες των «ανταρτών» του κυβερνώντος κόμματος.

Μάλιστα, τον τόνο θέλησε να δώσει από τις ΗΠΑ και μέσα από το κινούμενο αυτοκινητό του ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, πανηγυρίζοντας για τις νίκες των «πράσινων» υποψηφίων και επιχειρώντας να τις «διαβάσει» ως νίκη του προοδευτικού κόσμου.

Δεν έμεινε μόνο στην πανηγυρική δήλωση για τη νίκη… άλλου κόμματος, αλλά τηλεφώνησε και στους νικητές της βραδιας για να τους συγχαρεί και ότι θα βρίσκεται δίπλα τους.

Η σφιχτή αγκαλιά του Στέφανου Κασσελάκη προκαλεί ασφυξία στον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος όντας ο πραγματικός νικητής της χθεσινής βραδιάς δεν θέλει να ακούει για ενδεχόμενη συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, τα νερά στη δημοκρατική παράταξη τάραξε ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος πρόκρινε την προοδευτική σύμπραξη, λίγα λεπτά αμέσως μετά την καθαρή επικράτηση του Χάρη Δούκα στον Δήμο Αθηναίων.


Πηγή