«Καρφιά» Μητσοτάκη σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: «Να φύγει ο Μητσοτάκης, να έρθει ποιος;»

63

Ερωτηθείς για την αντιπολίτευση ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Κάποιοι δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους»

«Η αξιολόγηση όλων είναι συνεχής, έχω αποφασίσει σε αυτήν την 4ετία να είμαι τόσο αυστηρός με τους συνεργάτες μου όσο είμαι και με τον εαυτό μου» διεμήνυσε ο πρωθυπουργός μέσω συνέντευξης του στον ΑΝΤ1 κληθείς να επεξηγήσει την αποστροφή στη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ότι «καλό θα είναι να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό μας και μετά να μιλάμε».

Ερωτηθείς, πάντως, αρκετές φορές διέψευσε ότι επίκειται ανασχηματισμός, τόνισε ότι δε συμμερίζεται τις αιτιάσεις ορισμένων ότι «το νέο κυβερνητικό σχήμα δεν τραβάει» και διερωτήθηκε «τι θα μου λέγατε εάν μετά τις εκλογές είχα αφήσει τους ίδιους Υπουργούς στις θέσεις τους».

Ερωτηθείς για την αντιπολίτευση ανέφερε: «Κάποιοι δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους. Άκουγα τέσσερα χρόνια «να κερδίσουμε τον Μητσοτάκη», «να φύγει ο Μητσοτάκης». Και να έρθει ποιος; Και να κάνει τι; Ποια είναι η εναλλακτική πρόταση; Καλή τύχη, θα τους πω εγώ. Έχουμε έναν ΣΥΡΙΖΑ που παλεύει να μην εξαϋλωθεί και ένα ΠΑΣΟΚ που παλεύει να Συριζοποιηθεί. Δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Εγώ κοιτάω τα του οίκου του. Το είχα πει και το 2019. Για τις εθνικές εκλογές έχουμε ακόμα τέσσερα χρόνια. Έχουν μπόλικο χρόνο να δουν τι μπορούν να κάνουν, αλλά και τι προτάσεις μπορούν να κάνουν σαν εναλλακτική στη Νέα Δημοκρατία. Δεν είναι κοροϊδευτικό, αλλά θα πρέπει να κάνουν προτάσεις στην κοινωνία. Και το TikTok είναι καλό, αρκεί να παρέχεις περιεχόμενο. Τον κ. Κασσελάκη θα τον δούμε στην πορεία. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι ο κ. Κασσελάκης έφυγε για τις ΗΠΑ για προσωπική υπόθεση την ημέρα των Αυτοδιοικητικών Εκλογών. Έχει χρόνο για να μάθει. Έχω μάθει να μην υποτιμώ κανέναν. Δεν θα είναι στη Βουλή για να έχουμε απευθείας αντιπαράθεση, αυτό είναι προβληματικό για μία Δημοκρατία, αλλά θα τον δούμε στην πράξη. Είναι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».


Πηγή