Κασσελάκης για Σημίτη: «Τι δουλειά έχω με εκείνους που σπατάλησαν τόσα δισεκατομμύρια του λαού»

73

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος προσκληθηκε στην εκδήλωση για τον πρώην πρωθυπουργό, επέλεξε να μη δώσει το παρών και εξήγησε τον λόγο. 

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο του Στέφανου Κασσελάκη όταν ερωτήθηκε για ποιο λόγο δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη το βράδυ της Δευτέρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος προσκληθηκε στην εκδήλωση επέλεξε να μη δώσει το παρών και εξήγησε τον λόγο.

Το πρωί, ο κ. Κασσελάκης έφυγε από το σπίτι του με τα πόδια, να πάει στο μετρό και να μεταβεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και δέχθηκε ερώτηση από δημοσιογράφο του ΑΝΤ1, για ποιο λόγο δεν πήγε στην εκδήλωση για τον πρώην πρωθυπουργό.

«Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού. Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών. Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν ερωτήθηκε για τις αιχμές του Ευκλείδη Τσακαλώτου περί αποχώρησής του απο το κόμμα απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας: «είναι πολιτική ερώτηση αυτή τώρα;», ενώ για το αν βλέπει διάλυση στο κόμμα απάντησε αρνητικά.


Πηγή