Αρβανίτης: «Πάλι καλά που παίρνουμε 14% στις δημοσκοπήσεις»

54

«Θα το πάμε το καράβι με όσους μπορούν, με όσους πρέπει και με όσους το αισθάνονται» τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Τη χθεσινή δημοσκόπηση που δείχνει για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια τον ΣΥΡΙΖΑ να χάνει τη δεύτερη θέση, σχολίασε ο ευρωβουλευτής του κόμματος Κώστας Αρβανίτης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.

«Είναι ρεαλιστικός ο πήχης του 17% που έβαλε ο Στέφανος Κασσελάκης για τις ευρωεκλογές» σημείωσε και πρόσθεσε: «Και πάλι καλά που παίρνουμε 14% στις δημοσκοπήσεις, το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να πάρει όλη τη ζημιά, τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν τον πειράζει κανείς… Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρωπους που ψηφίζουν ακόμα ΣΥΡΙΖΑ και να τους πω ότι ‘θα το πάμε το καράβι’ με όσους μπορούν, με όσους πρέπει και με όσους το αισθάνονται».

Αναφερθείς στις δηλώσεις Κασσελάκη για μαξιλάρι των 37 δισ. ευρώ, είπε πως «πολλές φορές ο πρόεδρος μας φέρνει σε δύσκολη θέση» και συμπλήρωσε: Δεν μπορείς να λες ότι ο Τσακαλώτος το πήγε λάθος, ο Δραγασάκης το πήγε λάθος, γιατί γεννιέται το ερώτημα ‘πού ήταν ο τότε πρωθυπουργός’; Μειώνεις τον πρόεδρό μου έτσι, χαμηλώνεις τον πήχη για τον πρόεδρό μου, δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτό.

Κατά τον κ. Αρβανίτη, ο κ. Κασσελάκης οφείλει να ακούει, να δημιουργήσει πολιτικό κέντρο και να πάει στο συνέδριο».

Τέλος, σχολιάζοντας το κύμα αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ευρωβουλευτής είπε πως οι κινήσεις φυγής είναι λάθος. «Αν φύγεις στο συνέδριο γιατι δεν μπορείς να τα βρεις στο πολιτικό ζήτημα τότε ναι, άλλα όχι να φύγεις από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή ο πρόεδρος καθυστέρησε δύο ώρες να έρθει στη συνάντηση» επισήμανε και υπογράμμισε ότι δεν θέλει να φύγει η Έφη Αχτσιόγλου.


Πηγή