Πέτη Πέρκα: H ρήξη ήταν αναπόφευκτη – Η επόμενη ημέρα θα μας βρει μαζί

56

Η -πλέον- ανεξάρτητη βουλευτής Πέτη Πέρκα μίλησε για τις αποχωρήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και τη πιθανή συνεργασία με την ομάδα της Αχτσιόγλου.

«Αυτοί είναι οι σύντροφοί μας, με αυτούς πορευθήκαμε. Προφανώς θα είμαστε όλοι μαζί και θα συνεννοηθούμε». Για τις εξελίξεις στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις φήμες που τη θέλουν να συνεργάζεται με την Έφη Αχτσιόγλου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 η Πέτη Πέρκα.

Η -πλέον- ανεξάρτητη βουλευτής συμπλήρωσε: «Μα τι λέτε τώρα, εγώ την δεύτερη Κυριακή την Έφη Αχτσιόγλου στήριξα. Και πολλοί από εμάς, αλίμονο! Αυτοί είναι οι σύντροφοί μας , με αυτούς πορευθήκαμε. Το ότι άλλος φεύγει νωρίτερα, άλλος αργότερα, δεν υπάρχει…αυτό είναι προφανές».

Για τους λόγους που οδήγησαν στις συνεχόμενες αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Πέρκα τόνισε: «H ρήξη ήταν αναπόφευκτη, πολλές φορές ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανιζόταν με μία διγλωσσία χάνοντας και την αξιοπιστία του και ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος που δεν τον επέλεξε στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές»,

Ενώ από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης: «Ο κ. Κασσελάκης μας είπε ότι είναι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει τον κ. Μητσοτάκη. Και τώρα βάζει τον πήχη στο 17%. Το έκανε πιο ρεαλιστικό γιατί βλέπει ακριβώς και τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν μία τάση, μια κατάσταση».


Πηγή