Χαράλαμπος Μποντζίδης: Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

26

Απεβίωσε ο Χαράλαμπος Μποντζίδης.

Απεβίωσε ο Χαράλαμπος Μποντζίδης. Ο εκλιπών ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Φλώρινα, από όπου και η καταγωγή του.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην βουλευτή Φλώρινας με το κυβερνών κόμμα.

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την εκδημία του Χαράλαμπου Μποντζίδη, ο οποίος διετέλεσε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στο νομό Φλώρινας, από το 2019 έως το 2023. Υπηρέτησε με σθένος, συνέπεια και αποφασιστικότητα την ακριτική Φλώρινα και τους συντοπίτες του. Στην οικογένεια και στους οικείους του εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια».

Ποιος ήταν ο Χαράλαμπος Μποντζίδης

Ο Χαράλαμπος Μποντζίδης γεννήθηκε στη Φλώρινα. Ήταν διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, πτυχιούχος Οικονομολόγος, πτυχιούχος της αγγλικής γλώσσας, μεταπτυχιακές σπουδές στο Cambridge της Αγγλίας και στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ήταν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος Φλώρινας (1979 – 1986), καθώς και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Φλώρινας. Διατέλεσε, επίσης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Πτυχιούχων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (1996 – 1999) και της Οικολογικής Κίνησης Φλώρινας (1998 – 2002). Ήταν παντρεμένος με την Τζένη Χατζηκύρου και πατέρας τεσσάρων κοριτσιών.


Πηγή