Λατινοπούλου για γάμο ομοφυλόφιλων: «Νομίζουν ότι απευθύνονται σε ανόητους, πόση υποκρισία πια;»

24

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου με νέα της δημοσίευση στο Instagram, εξαπέλυσε πυρά σε βάρος της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το νέο νομοσχέδιο για το γάμο των ομοφυλόφιλων και την τεκνοθεσία

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου με δημοσίευση της στο Instagram, εξαπέλυσε πυρά σε βάρος της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το νέο νομοσχέδιο για το γάμο των ομοφυλόφιλων και την τεκνοθεσία.

«Αλήθεια είναι κρίμα να νομίζουν ότι απευθύνονται σε ανόητους και να μας ρίχνουν τόσο δούλεμα για το νέο νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους», αναφέρει αρχικά η επικεφαλής της «Φωνής Λογικής».

«Πόση υποκρισία πια; Αρκεί να σας πω πως μόνο ΠΕΡΥΣΙ οι αιτήσεις για υιοθεσία ήταν 2639. Και αντί να δώσουν αυτά τα παιδιά σε οικογένειες και να διευκολύνουν αυτά τα ζευγάρια που λιώνουν χρόνια περιμένοντας να υιοθετήσουν ένα παιδάκι ενώ έχουν όλες τις προϋποθέσεις, μας προωθούν το νομοσχέδιο των ομοφυλόφιλων», πρόσθεσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

https://www.instagram.com/reel/C2VBTwzodHF/

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Αλήθεια είναι κρίμα να νομίζουν ότι απευθύνονται σε ανόητους και να μας ρίχνουν τόσο δούλεμα για το νέο νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους.

Για να καταλάβετε τα κυβερνητικά ψέματα και πως χρησιμοποιούν χωρίς αιδώ τα παιδιά που μένουν στα ιδρύματα για να κάνουν την προπαγάνδα τους και να πετύχουν τους σκοπούς τους, τα παιδιά στη χώρα μας που είναι σήμερα στα ιδρύματα είναι ελάχιστα, για την ακρίβεια 721!

Και από αυτά, προς υιοθεσία είναι μόλις τα 149!

Και προσπαθούν να μας πουν πως όλα αυτά γίνονται για τα παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πόση υποκρισία πια; Αρκεί να σας πω πως μόνο ΠΕΡΥΣΙ οι αιτήσεις για υιοθεσία ήταν 2639. Και αντί να δώσουν αυτά τα παιδιά σε οικογένειες και να διευκολύνουν αυτά τα ζευγάρια που λιώνουν χρόνια περιμένοντας να υιοθετήσουν ένα παιδάκι ενώ έχουν ΟΛΕΣ τις προϋποθέσεις, μας προωθούν το νομοσχέδιο των ομοφυλόφιλων».


Πηγή