Η τετραήμερη επικοινωνιακή «καταιγίδα» Κασσελάκη, πριν φορέσει τα «χακί» για λίγες μέρες

17

Σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι το οποίο διήρκησε τέσσερις ολόκληρες ημέρες και είναι από αυτά στα οποία αρέσκεται να παίζει με τις τηλεοπτικές κάμερες και μερίδα Μέσων Ενημέρωσης, μετέτρεψε ο Στέφανος Κασσελάκης την ολιγοήμερη στρατιωτική θητεία που υπηρετεί από χθες το απόγευμα.

Σε αυτό το «σόου» -όπως αρκετοί το χαρακτήρισαν»- συνυπήρξαν κομματικές εκδηλώσεις, τηλεοπτικές συνεντεύξεις, «μπούκες» σε τηλεοπτικά πλατό, «αδιαμεσολάβητη» επαφή με πολίτες και φυσικά πολλές παρεμβάσεις στα σόσιαλ μίντια.

Κουρεύτηκε «ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Στέφανος Κασσελάκης, αρέσκεται στο να μοιράζεται πολλές από τις εκτός πολιτικής στιγμές του, με τους ακολούθους του στα κοινωνικά δίκτυα. Σε σημείο που οι αντίπαλοι του τον λένε «πολιτικό αρχηγό-influencer». Επομένως, θα ήταν σχεδόν αδύνατο να απουσιάζει από το Τικ Τοκ, το «προβλεπόμενο» για τη στρατιωτική του θητεία, κούρεμα.

Κατάφερε, μάλιστα, να ταυτίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τις τρίχες του, απαντώντας σε ερώτηση -προφανώς συνεργάτη του ή εργαζόμενου στο κομμωτήριο- ότι θα κουρευτεί «ΣΥΡΙΖΑ». Μάλιστα, προσέθεσε ότι τα μαλλιά «πάνε πάντα αριστερά», κάνοντας ένα προφανές λογοπαίγνιο με την πολιτική κατεύθυνση που δηλώνει ότι έχει ο ίδιος.

Το δεύτερο «χτύπημα» του στα σόσιαλ μίντια, ήρθε μια ημέρα αργότερα από το κούρεμα. Απάντησε μέσω νέου βίντεο στον Άδωνη Γεωργιάδη και στην υπερβολή του υπουργού Υγείας, που υποστήριξε ότι το γύρισμα στο κομμωτήριο στοίχισε 50.000 ως 100.000 ευρώ. «200 ευρώ, μαζί με το κούρεμα», απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, η κόντρα των δύο δεν σταμάτησε εκεί. Μιλώντας στο Action24, ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε «κοροϊδία» την 20ήμερη θητεία Κασσελάκη. «Με συγχωρείτε, αλλά για δεκαπέντε μέρες θητεία, δεν μπορώ να ευχηθώ. Είναι κοροϊδία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μπούκαρε» στον Λιάγκα

Προφανώς και δεν θα μπορούσε να λείψει για 20 ολόκληρες ημέρες -μαζί με την άδεια- και να μη χαιρετίσει τον καλό του φίλο και παρουσιαστή του ΑΝΤ1, Γιώργο Λιάγκα, μεταφέροντας στα τηλεοπτικά πλατό το σόου που είχε ξεκινήσει στα κοινωνικά δίκτυα. Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, λίγο πριν ξεκινήσει για τη Θήβα, παραχώρησε μια τελευταία συνέντευξη, στους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου. Μάλιστα, φόρεσε κάλτσες με αστακούς, τις οποίες έδειξε στην κάμερα, με σκοπό να «τρολάρει» τα «θολά» στοιχεία της περιουσιακής του κατάστασης.

Πάντως, παρά την όρεξη του για αστειάκια -που ξεκάθαρο στόχο είχαν το να απαξιώσουν τη δημοσιογραφική έρευνα- απαντήσεις καθαρές για τι έχει και τι από αυτά είναι σύννομα, δεν έχει ακόμα δώσει.

Στη συνέχεια, «μπούκαρε» και στον αέρα ψυχαγωγικής εκπομπής και πιο συγκεκριμένα του συνομιλητή του, Γιώργου Λιάγκα, δήθεν απροειδοποίητα. Πήρε αγκαλιά μια σκυλίτσα που βρίσκονταν στο πλατό και αστειεύτηκε με τον παρουσιαστή.

«Σόου» και στη Θήβα

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Στέφανος Κασσελάκης ήθελε τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Περιόδευσε στη Θήβα, με πρώτη στάση, ένα φαρμακείο για ψώνια της τελευταίας στιγμής.

Στη συνέχεια, περιόδευσε στην πόλη. Συνομίλησε με κατοίκους, πέρασε από τα καφέ της πόλης και πραγματοποίησε μια σύντομη ομιλία στην πλατεία.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευσε στο στρατόπεδο, ο πατέρας του, Θόδωρος Κασσελάκης, ενώ τον αποχαιρέτησαν η βουλευτής, Γιώτα Πούλου και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κόμματος, Μπάμπης Παπαδάκης, που αποτελούν στενούς συνεργάτες του.

Στη συνέχεια, υπό το άγρυπνο βλέμμα των τηλεοπτικών καμερών, κατευθύνθηκε προς την πύλη, πέρασε τον καθιερωμένο έλεγχο που περνάει κάθε στρατεύσιμος και πήρε τον δρόμο για να συνεχίσει τη διαδικασία, συνοδευόμενος και από τον επικεφαλής της ασφάλειας του.


Πηγή