Ο Παναγιώτης Στάθης αποκαλύπτει στιγμιότυπα από τα παρασκήνια του ντιμπέιτ

109

Τι είπε για τα παραλειπόμενα του ντιμπέιτ ο δημοσιογράφος του OPEN Παναγιώτης Στάθης που συμμετείχε στο ντιμπέιτ 

Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Στάθης, ο οποιός συμμετείχε στο χθεσινό ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, μετέφερε παρασκήνιο και παραλειπόμενα από τη συζήτηση, μιλώντας με τον Δημήτρη Καμπουράκη στην εκπομπή τους στο OPEN «Ωρα Ελλάδος».

Εκμυστηρεύτηκε πως το άγχος όλων ήταν να είναι αξιοπρεπείς και να τεθούν όλα τα ζητήματα και εκτίμησε ότι αν άφηναν λίγο πιο χαλαρούς τους αρχηγούς

Ειδικότερα, μετέφερε τις αντιδράσεις των πολιτικών κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας. Μίλησε για ένα στιγμιότυπο κατά την οποία μιλάει για τις εξορύξεις ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, και κοιτάζονται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας. Ήταν του «τι γίνεται, ρε παίκτη, εδώ;», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Υπήρχαν στιγμές κατά τις οποίες οι πρόεδροι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ γελάγανε μεταξύ τους.

Επίσης, μετέφερε μια σκηνή κατά την οποία ο Αλέξης Τσίπρας κοιτούσε στο κινητό του, προφανώς τα μηνύματα του. Όλοι είχαν κινητά, εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη απ’ ό,τι είδε ο Παναγιώτης Στάθης.

Επίσης, αποκαλύπτει ότι κάποια στιγμή κοίταξε ο Κυρ. Μητσοτάκης προς την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα που εκείνη τη στιγμή έγραφε στο κινητό του, με τον πρόεδρο του Τσίπρα να αλλάζει στάση για να μην γίνεται ορατό.


Πηγή