Έφη Αχτσιόγλου: Ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ πιο πολύτιμος από ποτέ σήμερα

48

Όπως ανέφερε η Έφη Αχτσιόγλου, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αναδείξει πολιτικές για την αναπτυξιακή στρατηγική, την εργασία και την υγεία, θα θέσει στο προσκήνιο υπαρκτά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι σήμερα περισσότερο πολύτιμος από ποτέ» ανέφερε στην ομιλία της στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Έφη Αχτσιόγλου.

Όπως ανέφερε η Έφη Αχτσιόγλου, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αναδείξει πολιτικές για την αναπτυξιακή στρατηγική, την εργασία και την υγεία, θα θέσει στο προσκήνιο υπαρκτά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, τα οποία η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα θέλουν να κρύβουν κάτω από το χαλί, ενώ, θα συμβάλει στη διαφύλαξη καίριων δικαιωμάτων.

Εμείς, πρόσθεσε η Έφη Αχτσιόγλου, δεσμευόμαστε ότι θα ασκήσουμε με ευθύνη το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ θα είμαστε και η δύναμη που θα αντιταχθεί σε μία λογική κοινωνίας χαμηλών προσδοκιών, όπως θέλει να καλλιεργεί η Δεξιά, και θα είμαστε η δύναμη εκείνη που θα αναλάβει το δύσκολο και όμορφο ρόλο να δώσει μια αριστερή, προοδευτική και ρεαλιστική προοπτική στους πολίτες.

Η Έφη Αχτσιόγλου έκανε επίσης αναφορά στους νέους συσχετισμούς στη Βουλή. «Βρίσκουν χώρο θέσεις που αμφισβητούν τα κατοχυρωμένα δικαιώματα των γυναικών στην αυτοδιάθεση του σώματος τους. Θέλουμε να πιστεύουμε, και να επισημάνουμε στην κυβέρνηση, επειδή και στην παράταξη σας υπάρχουν δυνάμεις, που φλερτάρουν με τέτοιες απόψεις, ότι δεν θα διανοηθείτε να θέσετε σε αμφισβήτηση κεκτημένα της σύγχρονης ευρωπαϊκής Δημοκρατίας» τόνισε η κα Αχτσιόγλου.


Πηγή