Κώστας Ζουράρις: Κ@λ@βαρούσα όσο ήμουν στην αντιπολίτευση με τον ΣΥΡΙΖΑ

31

Κώστας Ζουράρις: «Η αντιπολίτευση στην Ελλάδα δεν κάνει περίπου τίποτα εκτός από το να υπάρχει» ανέφερε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7, μίλησε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε για την αντιπολίτευση στην Ελλάδα ότι «δεν κάνει τίποτα εκτός από το να υπάρχει», Μάλιστα, ο κ. Ζουράρις δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ως αντοπολίτευση, κ@λ@βαρούσε.

«Στη Γαλλία, την άλλη μου πατρίδα, παρόλο το προεδρικό σχήμα, η αντιπολίτευση είναι πολύ ισχυρή. Ο πρόεδρος της ισχυροτέρας επιτροπής της Βουλής της Γαλλίας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών, είναι πάντοτε κάποιος από την αντιπολίτευση» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Ζουράρις.

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Εμείς εδώ αυτό δεν το έχουμε. Τέσσερα χρόνια έκανα αντιπολίτευση….Τι έκανα; Κ@λ@βαρούσα!», ενώ συμπλήρωσε: «Το να καταστρώνεις μία τροποποίηση για ένα σχέδιο νόμου και να ξέρεις ότι η πλειοψηφία θα γελάσει ευγενικά ή αγενώς…ναι είναι κ@λ@βάρεμα… Το κάνεις για την ψυχή της μάνας σου».

Καταλήγοντας ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Με βάση τον κανονισμό της Βουλής εδώ, τον δικό μας, και με βάση το Σύνταγμα της χώρας, η αντιπολίτευση εδώ δεν κάνει περίπου τίποτα εκτός από το να υπάρχει».

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό με τις δηλώσεις του Κώστα Ζουράρι:

Πηγή