Τσακαλώτος: Ενότητα με διαγραφές δεν γίνεται

57

Αυστηρός στην τοποθέτηση του, απέναντι στα όσα είπε κατά την εισήγηση του ο Στέφανος Κασσελάκης, ήταν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, που κατέθεσε εκ νέου τη διαφωνία του με τις επικείμενες διαγραφές των Νίκου Φίλη, Πάνου Σκουρλέτη και Δημήτρη Βίτσα.

«Ενότητα με διαγραφές, δεν γίνεται», φέρεται να είπε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, απαντώντας στην έκκληση για ενότητα που απηύθυνε, νωρίτερα, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Παράλληλα, ο άτυπος επικεφαλής της «Ομπρέλας», άσκησε κριτική για την απουσία του ΣΥΡΙΖΑ από το συλλαλητήριο στήριξης του παλαιστινιακού λαού, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την Κυριακή. «Το ότι δεν υπήρξε κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαδήλωση της Κυριακής για το παλαιστινιακό, δειχνει την απομάκρυνσή του από την παράδοση της κινηματικής δράσης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, άφησε αιχμές για την οικονομική πολιτική του κόμματος, λέγοντας πώς δεν μπορεί να γίνει σοβαρή κριτική στην κυβέρνηση για τον προυπολογισμό, «όταν δεν ξέρουμε τι ακριβώς λέμε για τη φορολογική μας πολιτική;».


Πηγή