Μπογδάνος για Κασσελάκη: Η ΝΔ δεν ζήτησε την έδρα μου μετά τη διαγραφή μου

62

Πώς σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Ανάρτηση στα social media έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος όπου σχολίασε τα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα.

Ο πρώην βουλευτής εστίασε κυρίως στο ότι μετά την διαγραφή του Τσακαλώτου και της Πέρκα ο κ. Κασσελάκης τους ζήτησε να παραδώσουν τις έδρες, σημειώνοντας πως όταν ο ίδιος είχε διαγραφεί από την Νέα Δημοκρατία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν του ζήτησε πίσω την έδρα του.

Παράλληλα ο Κωνσταντίνος Μπγδάνος πρόσθεσε ότι οι βασικές αρχές του κοινοβουλευτισμού είναι ξένες για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην βουλευτής σημείωσε επίσης ότι ότι «για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι, στην πράξη η “δημοκρατική” παράταξη συχνά μόνο δημοκρατική δεν είναι. Οι “εκκαθαρίσεις” είναι πάντα στο αίμα της».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Όση κριτική και αν ασκώ στη ΝΔ, σημειώνω ότι δεν ζήτησε την έδρα μετά τη διαγραφή μου, σεβόμενη τα εμπεδωμένα δημοκρατικά ήθη. Το ότι ο κος Κασσελάκης ζητά τις έδρες βουλευτών που αποβάλλει, φανερώνει πόσο ξένες του είναι ακόμα και βασικές αρχές του κοινοβουλευτισμού.

(Οι εν λόγω βουλευτές δεν εκπροσωπούν μόνο τις περιφέρειές τους ως πρόσωπα, αλλά επίσης εξελέγησαν επί της ουσίας με άλλο κόμμα και άλλον αρχηγό.) Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι, στην πράξη η “δημοκρατική” παράταξη συχνά μόνο δημοκρατική δεν είναι. Οι “εκκαθαρίσεις” είναι πάντα στο αίμα της».

Πηγή