Μπουτάρης: Αγωνιώ για τη Θεσσαλονίκη μετά τις δημοτικές εκλογές!

777

Την αγωνία του για την επόμενη ημέρα μετά τις δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης.

Από το βήμα εκδήλωσης για την παρουσίαση του βραβείου “Θεοφανώ” που θα απονέμεται κάθε χρόνο στην Θεσσαλονίκη, ο κ. Μπουτάρης διευκρίνισε ότι η αιτία της ανησυχίας του είναι αν η επόμενη μέρα θα εγγυάται ότι η πόλη θα τραβήξει τη γενική πορεία που χαράχτηκε επί της θητείας του.

 

“Το ξέρετε λίγο – πολύ όλοι ότι έχω αποφασίσει να μην είμαι ξανά υποψήφιος για τη θέση του δημάρχου της πόλης μας. Αυτό παρά τα όσα πιστεύουν πολλοί δεν μου είναι ανακούφιση αλλά πηγή αγωνίας.

Ναι! Έχω αγωνία για το αν η επόμενη μέρα των δημοτικών εκλογών θα εγγυάται ότι η πόλη θα τραβήξει τη γενική πορεία που η Πρωτοβουλία και εγώ χαράξαμε τις τελευταίες δύο τετραετίες που πέρασαν”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Και κατέληξε: “Σίγουρα για πολλά μάς έχουν κατακρίνει, για κάποια δίκαια αλλά και για άλλα άδικα. Ωστόσο, όλοι παραδέχονται ότι τα χρόνια αυτά η πόλη άλλαξε, η πόλη άνθισε και έδειξε το τρομερό δυναμικό δημιουργικότητας και προόδου που τόσο καιρό έκρυβε σαν μυστικό σχεδόν μέσα της”.